Home Priča za ljepši dan Gledati otvorenih očiju

Gledati otvorenih očiju

352
14

Ovo je trenutak kada odjednom progledaš, počneš doživjeti istinu. Nešto se u tebi prelomi, shvatiš da si cijelo vrijeme gledao nekim “krivim” drugim očima. Sjedim na poslu, razmišljam o meni jako bitnom, situaciji koja me opsjeda zadnjih par godina. Nešto me iznutra trgnulo i u meni se rodila neka druga istina, bolna, jako bolna ali ispravna. Teško je prihvatiti istinu od koje si bježao cijelo vrijeme. Polako mi se otvaraju vidici, osjećam tjeskobu, nemir i otpor prema novim tek otkrivenim shvaćanjima.

Ali moram prihvatiti novo, ne smijem više bježat od sebe, od emocija koje me razdiru, želim ih proživjet i otpustiti. To je jedini ispravan način da bi moja duša i moje tijelo bili mirni. Počneš se pitati što je to u meni da možeš toliko godina sebe uvjeravati u nešto što ne postoji. Odlučila sam od ovog trenutka : “Emocije više neće presudit u odnosu s nekim”…..Gledat ću otvorenog uma, proučiti svaki skriveni kutak druge osobe…..Previše sam dala sebe, previše vjere i nade sam dala u to da sam zaboravila slušat svoju intuiciju koja mi je godinama pokušavala davat do znanja da idem u krivom smjeru.

Evo sat vremena poslije, još sjedim na radnom mjestu, tipkam i već lagano nemir nestaje, prihvaćam “Novu” istinu i idem dalje. Ostaviti iza sebe šta je bilo i krenuti dalje  Širom Otvorenih Očiju.

dobrevijesti.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here