Home Bijela Hronika Pozitivni događaji Uspješno realizovan koncert „Plešimo za NAŠU DJECU“

Uspješno realizovan koncert „Plešimo za NAŠU DJECU“

174
0

Plesni studio Flash, koreografkinje Jasmine Rebac, koji djeluje pri Muzičkom centru Pavarotti, uspješno je realizovao humanitarni koncert pod nazivom „Plešimo za NAŠU DJECU“. Koncert je održan 18.12.2013. godine u sali USRC „Mithad Hujdur Hujka“ u Sjevernom logoru, s početkom u 18.00 sati.

Zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su se u velikom broju odazvali i podržali ovu humanitarnu manifestaciju. Cjelokupan prihod, sakupljen od kupovine ulaznica je poklonjen Udruženju Naša djeca, čija je misija pomoć najugroženijoj populaciji naše države, djeci bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama.

Posjetioci su mogli uživati u raznolikim muzičkim i plesnim tačkama u izvedbi plesnog studia Flash, Mostarskih mažoretkinja, PK Let's Dance Nevesinje, ŠPK Romantika, Mo- Starsa, Arabesque, solistice Melise Memić (MC Pavarotti), hora OŠ Mujaga Komadin kao i u neobičnoj košarkaškoj izvedbi mostarskog košarkaškog kluba Spars. Korisnica Udruženja Đana Gačanica se, također, predstavila publici recitacijom Život. Ovim putem se zahvaljujemo svim učesnicima koji su svojim odazivom doprinijeli uspješnoj realizaciji programa.

Na samom kraju koncerta svi učesnici su izveli zajedničku koregrafiju „Break the chain“, a nakon toga im se pridružio i Djed Mraz koji je paketićima, slatkišima, pjesmom i pojavom izmamio osmjehe svih učesnika i publike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here